Google+ expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

TEMPAHAN IKLAN

 TEMPAHAN   IKLAN 

Ruangan bagi pengiklanan hartanah, peralatan dan barangan untuk dijual atau disewa serta perkhidmatan yang bersangkutan dengan HARTANAH ini masih dalam peringkat pembangunan dan bakal dimulakan dalam waktu yang terdekat.

Kepada mereka yang berhasrat mahu membuat pertanyaan dan tempahan ruangan iklan, apa yang perlu anda buat hanyalah menghubungi kami melalui : 

1.) Aplikasi WhatsApp ke : +6012-3949064

ATAU

2.) E-mail ke : baganbeachboy@gmail.com

dengan menulis tajuk perkara

"TEMPAHAN IKLAN"

Pengiklanan adalah secara paparan foto dan teks penerangan ringkas info maklumat yang berkenaan.

Harga setiap iklan adalah mengikut tempoh masa promosi secara mingguan / bulanan dan juga lokasi iklan berkenaan ditempatkan. Buat masa ini kami masih dalam peringkat merekabentuk paparan iklan dan penetapan harga juga masih dalam perbincangan. 

Dalam waktu terdekat contoh-contoh paparan iklan tersebut akan dipaparkan di sini dan juga dalam artikel 'Top 5' kami dengan tanda harga yang akan kami tetapkan.

Dengan jumlah paparan 'page view' artikel 'Top 5' kami secara purata yang mendapat antara 500 - 1000 klik sehari dengan purata waktu singgahan selama 2 - 3 minit satu lawatan, kami percaya bahawa setiap iklan yang kami promosikan akan menemui sasaran serta bakal mendapat maklumbalas yang positif daripada pengunjung kami yang terdiri daripada 2 kumpulan pencari maklumat tanah yang berkunjung setiap hari iaitu golongan pemilik hartanah dan pelajar kolej universiti tempatan.

Jika anda berminat untuk menempah ruangan iklan di website kami segeralah hubungi kami kerana ruangan iklan kami hanya terhad untuk 1 iklan saja dalam setiap artikel 'Top 5' kami.

Sasaran pengiklan kami adalah mereka-mereka yang berkenaan :

Pemilik Tanah
Pemilik Rumah
Agen Hartanah
Penjual Tanah Lot
Penjual Peralatan Pertukangan atau Perkebunan
Pemilik Mesin & Jentera Pembersihan Tanah
Tukang Pembinaan Rumah, Pagar & Peparitan
Pemilik Homestay
Agen Penyedia Perkhidmatan
Jurunilai Tanah / Hartanah
Runner Perkhidmatan Pejabat Tanah Daerah


Dan lain-lain lagi yang berhubungkait dalam hartanah

SIAPA CEPAT DIA DAPAT

SEKIAN HARAP MAKLUM
&
TERIMA KASIH   

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

PERINGATAN :-

PEMBACA yang mahu menulis di ruang komen PERLU MENULIS nama ID atau menulis 'NAMA SAMARAN'. Sebarang ulasan dan pertanyaan dari 'TANPA NAMA' akan dihapuskan. Penggunaan bahasa perlulah yang penuh DAN berhemah. Penulisan dengan gaya BAHASA SMS yang tidak difahami AKAN DIHAPUSKAN

KLIK FOTO UNTUK MAKLUMAT PERKHIDMATAN KAMI

KLIK FOTO UNTUK MAKLUMAT PERKHIDMATAN KAMI
UNTUK MENDAPATKAN KETERANGAN LANJUT MENGENAI PERKHIDMATAN UKUR TANAH YANG KAMI SEDIAKAN BERSERTA DENGAN ANGGARAN HARGA KOS BAGI SETIAP KERJA UKUR TANAH YANG KAMI LAKUKAN, KLIK LINK FOTO DI ATAS UNTUK DAPATKANNYA DI HALAMAN YANG TELAH KAMI SEDIAKAN UNTUK ANDA SENDIRI MEMBACA DAN MEMBUAT PENGIRAAN ANGGARAN KASAR BAGI KERJA UKUR TANAH YANG ANDA PERLUKAN
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...