Google+ expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

TEMPAHAN PERKHIDMATAN

UKUR TANAH  &  LUKIS PELAN 

Kepada mereka yang berhasrat mahu membuat pertanyaan dan tempahan perkhidmatan Ukur Tanah atau penyediaan pelan tanah, apa yang perlu anda buat hanyalah menghubungi kami melalui : 

1.) Kirim SMS atau Aplikasi WhatsApp ke : +6012-3949064

ATAU

2.) E-mail ke : baganbeachboy@gmail.com

dengan menulis tajuk perkara

"PERLU KHIDMAT UKUR TANAH"


Kemudian kirimkan maklumat berikut untuk dibuka file pelanggan dan juga perbincangan lanjut mengenai kerja ukur tanah yang anda perlukan sebelum dicapai persefahaman dan disediakan pula satu surat sebutharga rasmi untuk anda.

KIRIMKAN YANG BERIKUT :-

1.) Nama Penuh

2.) Alamat Surat

3.) Nombor Telefon

4.) Foto Geran Tanah

5.) Foto Pelan Pecah Bahagian
( jika ada pernah dibuat dulu )

6.) Foto Dokumen / Surat Pekeliling / Pelan Tanah
( yang anda rasakan perlu dirujuk sebagai panduan kerja )


Selepas kami menerima permintaan dari anda, dalam tempoh masa 24 jam kami akan menghubungi anda semula untuk perbincangan lanjut mengenai perkhidmatan ukur tanah yang anda perlukan.

Perbincangan akan dibuat berkenaan kerja yang perlu dibuat serta berapa jumlah anggaran harga yang akan dikenakan kepada anda. Hanya selepas masing-masing faham akan keperluan kerja barulah satu surat sebutharga rasmi akan disediakan dan diberikan kepada anda untuk pertimbangan dan persetujuan anda.

Kerja seterusnya hanya akan dimulakan selepas kami mendapat persetujuan anda dari segi kerja dan juga harga. Selepas kami menerima bayaran deposit 50% dari anda barulah kami akan memulakan kerja dengan pembelian Pelan Akui ( PA ) daripada Jabatan Ukur & Pemetaan Malaysia ( JUPEM ) cawangan negeri lokasi tanah anda tersebut.


SEKIAN HARAP MAKLUM
&
TERIMA KASIH   

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

PERINGATAN :-

PEMBACA yang mahu menulis di ruang komen PERLU MENULIS nama ID atau menulis 'NAMA SAMARAN'. Sebarang ulasan dan pertanyaan dari 'TANPA NAMA' akan dihapuskan. Penggunaan bahasa perlulah yang penuh DAN berhemah. Penulisan dengan gaya BAHASA SMS yang tidak difahami AKAN DIHAPUSKAN

KLIK FOTO UNTUK MAKLUMAT PERKHIDMATAN KAMI

KLIK FOTO UNTUK MAKLUMAT PERKHIDMATAN KAMI
UNTUK MENDAPATKAN KETERANGAN LANJUT MENGENAI PERKHIDMATAN UKUR TANAH YANG KAMI SEDIAKAN BERSERTA DENGAN ANGGARAN HARGA KOS BAGI SETIAP KERJA UKUR TANAH YANG KAMI LAKUKAN, KLIK LINK FOTO DI ATAS UNTUK DAPATKANNYA DI HALAMAN YANG TELAH KAMI SEDIAKAN UNTUK ANDA SENDIRI MEMBACA DAN MEMBUAT PENGIRAAN ANGGARAN KASAR BAGI KERJA UKUR TANAH YANG ANDA PERLUKAN
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...