Google+ expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

TEMPAHAN IKLAN

 TEMPAHAN   IKLAN 

Ruangan bagi pengiklanan hartanah, peralatan dan barangan untuk dijual serta perkhidmatan yang bersangkutan dengan hartanah ini masih dalam peringkat pembangunan dan bakal dimulakan dalam waktu yang terdekat.

Kepada mereka yang berhasrat mahu menjual atau menyewakan rumah, tanah lot atau peralatan atau pun yang mahu menawarkan perkhidmatan seperti 'homestay', pertukangan, pembersihan kawasan, kami boleh membantu anda mencari bakal pelanggan dengan mempromosikan secara mengiklankannya di dalam setiap paparan artikel kami yang mendapat jumlah 'page view' berkedudukan rating 1 hingga 5 tertinggi dalam tempoh masa yang tertentu dengan harga yang tertentu.

Untuk membuat pertanyaan dan tempahan ruangan iklan, apa yang perlu anda buat hanyalah menghubungi kami melalui : 

1.) Aplikasi WhatsApp ke : +6012-3949064

ATAU

2.) E-mail ke : baganbeachboy@gmail.com

dengan menulis tajuk perkara

"TEMPAHAN IKLAN"

Pengiklanan adalah secara paparan foto dan juga teks penerangan ringkas info maklumat yang berkenaan.

Harga setiap iklan adalah mengikut tempoh masa promosi ( per minggu / per bulan ) dan juga lokasi iklan berkenaan ditempatkan. Buat masa ini kami masih dalam peringkat merekabentuk paparan iklan dan penetapan harga juga masih dalam perbincangan. 

Dalam waktu terdekat contoh-contoh paparan iklan tersebut akan dipaparkan di sini dan juga dalam artikel 'Top 5' kami dengan tanda harga yang telah kami tetapkan.

Dengan jumlah paparan 'page view' artikel 'Top 5' kami secara purata yang mencapai di antara 500 - 1000 klik sehari kami percaya bahawa setiap iklan yang kami promosikan tersebut akan menemui sasaran serta bakal mendapat maklumbalas yang positif dan menggalakkan dari bakal pelanggan daripada kalangan pencari maklumat tanah yang berkunjung ke website ini setiap hari.

Jadi jika anda berminat untuk menempah ruangan iklan di dalam website kami, tunggu apa lagi. Segeralah hubungi kami kerana ruangan iklan kami hanya terhad untuk 1 atau 2 iklan saja dalam setiap artikel 'Top 5' kami.

Ruang iklan kami terbuka kepada mereka-mereka yang berkenaan :

Pemilik tanah
Pemilik rumah
Agen hartanah
Penjual tanah lot lidi atau lot banglo
Penjual peralatan pertukangan atau perkebunan
Pemilik atau penyewa mesin & jentera pembersihan tanah
Tukang rumah, pagar, jalan atau perparitan
Pemilik Homestay
Agen penyedia perkhidmatan
Jurunilai tanah
Runner perkhidmatan pencarian info Pejabat Tanah
Pembekal peralatan Ukur Tanah
Pembekal tanah merah untuk tambakan

Dan lain-lain lagi yang mempunyai kaitan dengan hartanah

SEKIAN HARAP MAKLUM
&
TERIMA KASIH   

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

PERINGATAN :-

PEMBACA yang mahu menulis di ruang komen PERLU MENULIS nama ID atau menulis 'NAMA SAMARAN'. Sebarang ulasan dan pertanyaan dari 'TANPA NAMA' akan dihapuskan. Penggunaan bahasa perlulah yang penuh DAN berhemah. Penulisan dengan gaya BAHASA SMS yang tidak difahami AKAN DIHAPUSKAN

KLIK FOTO UNTUK MAKLUMAT PERKHIDMATAN KAMI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...